Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
2000 доларів США за видачу документів на розміщення торговельного павільйону – на Полтавщині викрили посадовця міськради

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури начальнику одного з відділів виконавчого комітету Лохвицької міської ради повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди, поєднаному з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, начальник вимагав та отримав від представника місцевого підприємця 2000 доларів США. Ця сума мала б «посприяти» у видачі документів на розміщення торговельного павільйону на приватній земельній ділянці.

Правоохоронці затримали посадовця в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Слідчі дії та оперативний супровід здійснюють ГУНП та Управління СБУ в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.