Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
5000 доларів США за працевлаштування в ДБР – судитимуть начальника підрозділу Інституту ВМС України

За процесуального керівництва Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду направлено обвинувальний акт стосовно начальника підрозділу Інституту ВМС України Національного університету «Одеська морська академія» за фактом замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (ч. 3. ст. 15, ч. 2 ст. 190 КК України).

Розслідуванням встановлено, що посадовець одержав від громадянина 5000 доларів США неправомірної вигоди за нібито вплив на рішення членів конкурсної комісії про позитивне проходження конкурсу на зайняття вакантної посади до слідчого підрозділу Державного бюро розслідувань.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі другого слідчого відділу територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Спеціалізованої прокуратури у військовій

та оборонній сфері Південного регіону