Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
7500 доларів США за незаконне переправлення військовозобов’язаного через держкордон – на Буковині викрито жителя Прикарпаття

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури жителю Івано-Франківської області повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, підозрюваний за 7500 доларів США пообіцяв 22-річному буковинцю організувати незаконний виїзд за кордон з території Закарпатської області.

Обумовлену суму організатор переправлення брав частинами: аванс 1000 доларів США та 6500 доларів США у день трансферу до лінії розмежування держкордону.

Правоохоронці викрили його разом з пасажиром неподалік одного з блокпостів на виїзді з території Чернівецької області.

Наразі встановлюються інші, причетні до злочину особи. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу УСР у Чернівецькій області ДСР НП України та Управління СБ України у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.