Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Андрій Костін на Міжнародному безпековому форумі: Перемога України стане перемогою вільного світу над тиранією

На Міжнародному безпековому форумі в Галіфаксі Генеральний прокурор Андрій Костін взяв участь у дискусії «Стільки, скільки потрібно: Перемога в Україні». Спілкувалися зі спеціальною представницею Генерального секретаря НАТО у справах жінок, миру і безпеки Ірен Феллін та Головою військового комітету ЄС, генералом Робертом Брігером, за майстерної модерації Жанни Мезерв.

Андрій Костін наголосив, що Україна є ключовим полем битви у глобальній боротьбі проти агресії авторитарного режиму. Перемога України стане перемогою вільного світу над тиранією.

«Сьогодні росія використовує час як зброю, намагаючись знесилити нас війною на виснаження. Наша найкраща відповідь – це швидкість і сміливість», – зауважив Генпрокурор.

Він пояснив, що коли говорять «будьте сміливими, як Україна», мають на увазі не лише сміливі слова, а й сміливі дії.

«Я вірю, що наші партнери будуть з Україною стільки, скільки буде потрібно, і разом ми переможемо у цій війні. Але дуже важливо діяти якомога швидше і якомога рішучіше», – зазначив Андрій Костін.

«Якщо час буде згаяно, в інших частинах світу виникнуть нові конфлікти. І наші партнери заплатять більше. Ми всі заплатимо більше», – додав Генпрокурор.