Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Андрій Костін обговорив співпрацю з представниками Відділу з питань насильницьких злочинів та рекету Міністерства юстиції США

Генеральний прокурор Андрій Костін під час офіційного візиту до США зустрівся з першою заступницею керівника Відділу з питань насильницьких злочинів та рекету Міністерства юстиції США Кім Даммерс та радником з питань транснаціональної злочинності Карлом Александером.

«Згубні наслідки агресії рф відчуваються не лише в Україні. Серед них – дестабілізація ситуації в регіоні та зростання злочинності. Паралельно із роботою над забезпеченням відповідальності за воєнні злочини, ми посилюємо нашу співпрацю з міжнародними партнерами для боротьби з організованою злочинністю», – зазначив Андрій Костін.

Він зауважив, що боротьба з наркоторгівлею та іншими транскордонними злочинами – серед пріоритетів у роботі Офісу Генпрокурора.

«Ми також залишаємося безкомпромісними у боротьбі з корупцією, яка тісно пов'язана з організованою злочинністю. Наша мета – побудувати та розвивати продуктивне партнерство для подолання цих нагальних викликів», – наголосив Генпрокурор.