Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Андрій Костін зустрівся з колишнім суддею Міжнародного кримінального суду сером Говардом Моррісоном

З незалежним радником Офісу Генерального прокурора з питань розслідування та переслідування воєнних злочинів, Генеральний прокурор обговорив можливі напрями продовження співпраці та експертну допомогу у процесі розслідування воєнних злочинів.

Андрій Костін подякував Говарду Моррісону за особистий візит в Україну, підтримку українського народу та фахове сприяння у роботі Офісу Генпрокурора.

Генпрокурор розповів про комплексну роботу української правоохоронної системи під координацією прокуратури, як на національному, так і на міжнародному рівнях, яка здійснюється для відновлення справедливості та перемоги у боротьбі з безкарністю.

Пан Моррісон, як колишній суддя Міжнародного кримінального суду, зауважив, що спеціальна підготовка суддів національних судів щодо розгляду справ про воєнні злочини є надзвичайно важливою для забезпечення справедливості та верховенства права. Також він запевнив, що продовжуватиме підтримувати та ділитися експертними знаннями, які б допомогли у притягненні до відповідальності воєнних злочинців.