Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Анонс: 14 вересня 2021 року відбудеться брифінг щодо підписання меморандуму між Офісом Генпрокурора та медійними і правозахисними ГО

14 вересня 2021 року о 13:30 відбудеться брифінг підписантів меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю Офісу Генерального прокурора з медійними та правозахисними громадськими організаціями.

У заході візьмуть участь начальник Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій Олексій Бонюк; заступник начальника Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю, Олег Пелепюк; директор Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова; Оксана Романюк від ГО «Інститут масової інформації»; Ольга Скрипник від ГО «Кримська правозахисна група»; Людмила Панкратова від ГО «Інститут розвитку регіональної преси»; Олександр Бурмагін від ГО «Платформа прав людини»; Галина Петренко від ГО «Детектор медіа» та Тетяна Печончик від ГО «Центр інформації про права людини».

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Різницька, 13/15.

Акредитація представників засобів масової інформації здійснюється до 12:00 14 вересня 2021 року за ПОСИЛАННЯМ.

Прохання до акредитованих представників ЗМІ прибути за вказаною адресою не пізніше 13:15. При собі необхідно мати редакційне посвідчення та паспорт. Вхід до приміщення прокуратури тільки у засобах захисту (маска/респіратор).