Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До 8 років за ґратами на Харківщині засуджено чоловіка за розбещення 10-річної доньки та виготовлення дитячої порнографії

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Слобідської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним чоловіка у розбещенні малолітньої доньки, а також виготовленні і зберіганні дитячої порнографії (ч. 2 ст. 156, ч. 1, ч. 3 ст. 301-1 КК України). Йому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі. 

Слідством встановлено, що мати 10-річної дівчинки через соцмережу отримала відеозапис, на якому її колишній чоловік, перебуваючи разом з їхньою спільною дитиною, вчиняв розпусні дії. Дізнавшись про це, мати дівчинки звернулася до правоохоронців

Крім того, прокурори довели, що на початку 2021 року цей же чоловік зустрічався з 16-річною дівчиною та в ході інтимного спілкування з нею робив фото та відео, тобто виготовляв дитячу порнографію.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою провину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювався відділом поліції №2 Харківського районного управління №1 Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Вирок суду не набрав законної сили, триває строк на його апеляційне оскарження.

За матеріалами Харківської обласної прокуратури