Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До 8 з половиною років тюрми засуджено чоловіка, який з 14 років розбещував доньку та знівечив її обличчя

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Шепетівської окружної прокуратури Білогірським райсудом винесено обвинувальний вирок місцевому мешканцю. Його засуджено до 8 років 6 місяців позбавлення волі за розбещення неповнолітньої доньки та спричинення їй тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 121 КК України).

Прокурори у суді довели, що засуджений розбещував дівчинку з 14-річного віку. Він тримав дитину у постійній психологічній напрузі, надмірно контролював, погрозами змушував частіше приїздити додому під час навчання у м. Хмельницькому.

Потерпіла перебувала у страху через систематичні смс-повідомлення, що надходили з невідомих телефонних номерів їй та членам родини. У них були картинки порнографічного характеру, зображення понівечених людей та звинувачення дівчини у нібито непристойній поведінці.

У серпні 2019 року такими повідомленнями чоловік змусив 19-річну потерпілу серед ночі піти у поле, де облив її сірчаною кислотою. Тоді дівчина впізнала у нападнику свого батька.

До місцевої лікарні вона потрапила з понівеченим обличчям та опіками 6 % тіла.