Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До 9 років позбавлення волі засуджено жителя Одещини за спробу зґвалтування неповнолітньої та крадіжку її телефонувого рішення. За матеріалами Херсонської обласної прокуратури

За публічного обвинувачення Ізмаїльської окружної прокуратури суд визнав винним місцевого жителя Ізмаїльського району у незакінченому замаху на зґвалтування неповнолітньої дівчини та крадіжці (ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 152 та ч. 3 ст. 185 КК України). Вироком Ізмаїльського міськрайонного суду його засуджено до 9 років позбавлення волі.

Встановлено, що у червні цього року парубок, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вночі проник до будинку своєї 15-річної знайомої та викрав мобільний телефон. Він розбудив дівчину та під приводом зустрічі з її братом, який начебто чекав її на вулиці, виманив потерпілу з будинку. У дворі він накинувся та намагався зґвалтувати, проте закінчити свої наміри не встиг, оскільки на крики потерпілої про допомогу вибігла бабуся потерпілої.

Хлопець вчинив спробу зґвалтування та крадіжку у період іспитового строку, за 15 днів до скоєного він був засуджений за викрадення автомобілю.

За матеріалами Одеської обласної прокуратури