Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До довічного позбавлення волі засуджено чоловіка на Хмельниччині за вбивство жінки та її 10-річної доньки

За публічного обвинувачення Хмельницької окружної прокуратури до довічного позбавлення волі засуджено чоловіка за умисне вбивство жінки та її малолітньої доньки, незаконне викрадення та позбавлення волі малолітньої, розбій, а також незаконне поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 115, п. п. 2, 6, 9, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Встановлено, що чоловік вирішив вбити жінку, з якою перебував у стосунках через його зраду та погіршення відносин. Чоловік запропонував потерпілій вийти з автобуса раніше кінцевої зупинки, пройти у гущу лісу, де застрелив її із завчасно підготовленої для цього зброї.

Зі страху бути викритим, чоловік вирішив позбавити життя і 10-річну доньку вбитої, яка знала про їх відносини з матір’ю. Пообіцявши її бабусі, у якої на той час гостювала дитина, поїздку внучки на відпочинок, він разом із коханкою повезли дівчинку на Хмельниччину.

Рештки тіла дитини місцеві мешканці знайшли на пасовищі біля села Заслучне Красилівського району.

Під час досудового розслідування виявилось, що вбивця тривалий час жив за підробленим паспортом та навіть своєму найближчому оточенню представлявся несправжнім ім’ям.

Спільницю чоловіка засуджено до 10 років позбавлення волі.

За матеріалами Хмельницької обласної прокуратури