Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До довічного позбавлення волі засуджено чоловіка, який жорстоко вбив цілу родину на Одещині

За публічного обвинувачення Роздільнянської окружної прокуратури суд визнав винним раніше неодноразово судимого місцевого мешканця в умисному потрійному вбивстві та крадіжках (ч. 1 ст. 115, п.п. 9, 13 ч. 2 ст. 115 та ч.ч. 2, 3 ст. 185 КК України). Вироком Роздільнянського районного суду Одеської області вбивцю засуджено до довічного ув’язнення.

У судовому засіданні прокурорами доведено, що у жовтні 2019 року, під час спільного вживання алкоголю за місцем проживання засудженого, між ним та його знайомим виник конфлікт, в ході якого він почав душити потерпілого шкіряним ременем та бити руками і ногами по голові та тулубу. Внаслідок завданих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Тіло вбитого чоловік сховав у господарському приміщенні на території свого дому. Ввечері того ж дня, до будинку засудженого прийшла матір потерпілого, яка шукала сина. Щоб уникнути покарання чоловік задушив її. Згодом щоб приховати подвійне вбивство, засуджений прийшов додому до загиблих, де задушив і господаря дому, після чого викрав мобільні телефони та інше майно родини.

За матеріалами Одеської обласної прокуратури