Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До уваги кандидатів, що претендують на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

17 листопада 2022 року на засіданні конкурсної комісії з проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатів на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затверджено рейтинговий список кандидатів за результатами тестування на знання законодавства (професійний тест).

Кандидати, які набрали 80 балів і більше, допущені до наступних етапів конкурсу.

Проведення тестування на загальні здібності  відбудеться 21–22 листопада 2022 року згідно із графіками.

Особи, які з поважних причин не з’являться, можуть бути допущені до тестування у резервний день (30 листопада 2022 року) за їх письмовою заявою та за наявності документів, що підтверджують причини неявки.

Тестування проходитиме на базі Тренінгового центру прокурорів України за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-Б.

Метою тестування на загальні здібності кандидата є виявлення здатності аналізувати, обробляти та інтерпретувати інформацію за короткий час, знаходити причинні зв’язки й робити правильні висновки.

Тестування включає 3 блоки: вербальний, абстрактно-логічний та математичний (приклади з кожного блоку доступні за посиланням).

На вербальний блок виділено 8 хв, на абстрактно-логічний та математичний – по 20 хв. Завдання обираються системою у довільному порядку за допомогою адаптивного механізму.

Для допущення до співбесіди кандидатам необхідно набрати 110 балів, які вираховуються як середнє арифметичне результатів трьох блоків.

Під час проведення тестування кандидатам забороняється користуватися електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками тощо, а також спілкуватися одне з одним.

Не можна користуватися ручкою або папером, використовувати будь-які допоміжні засоби для вирішення завдань. Користуватись калькулятором, ручкою і папером можна буде лише під час виконання завдань математичного блоку.

При собі кандидату необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу.  

Слідкуйте за оголошеннями!

Графік на 21–22 листопада 2022 року

Переглянути засідання конкурсної комісії можна в режимі реального часу на офіційній сторінці Офісу Генерального прокурора в YouTube.

За ходом конкурсу також можна слідкувати на сторінці Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в соціальній мережі «Facebook» та на її каналі в месенджері «Telegram».