Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Двох жителів Волині затримали за розповсюдження психотропів – вилучено понад 8 кг PVP

За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури Волинської області двом місцевим жителям повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Також одному з них інкриміновано збут психотропів (ч. 2 ст. 307 КК України). Обвинувальний акт стосовно нього за вчинення інших злочинів у сфері обігу наркотиків розглядається судом.

Правоохоронці викрили в Ковельському районі двох чоловіків, які, за даними слідства, розповсюджували психотропні речовини на території всієї України через Телеграм-канал. Загалом у них вилучено понад 8 кг альфа-PVP.

Під час обшуків також виявлено готівкові кошти, банківські картки, мобільні телефони, електронні ваги, зіп-пакети та інші речові докази, які свідчать про їх причетність до наркобізнесу.

Наркоділків затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Ковельського РУП ГУ Нацполіції у Волинській області, оперативний супровід – працівники Управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.