Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Футбольна команда Офісу Генпрокурора виграла Кубок Захисника України (ФОТО)

Команда Офісу Генерального прокурора одержала перемогу у турнірі з футболу серед працівників органів прокуратури на Кубок Захисника України. Фінальна гра відбувалася між футболістами Офісу Генпрокурора та Одеської обласної прокуратури. Рахунок матчу - 3:2.

Вже на перших хвилинах матчу команда Офісу Генпрокурора мала кілька моментів, щоб повести в рахунку. Гравці вкотре демонстрували прекрасне відчуття партнера по команді і непереборну волю до перемоги. Зробивши вдалу гольову передачу, команда Офісу Генпрокура пішла на перерву із рахунком 1:0. У другому таймі команда Одеської обласної прокуратури не збиралася просто віддавати перемогу. Вони боролися до останнього і все-таки змогли забити 2 голи у ворота Офісу Генпрокурора. Проте завдяки злагодженій грі футболісти Офісу також забили ще 2 м’ячі.

Переможні голи забили Михайло Тішин та Вадим Степаненко.

За запеклою і видовищною грою спостерігали віддані вболівальники - родини, друзі, колеги.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова подякувала футболістам за гарну гру. «Дякую вам за спортивне свято, ви - класні. Дякую всім вболівальникам. Як добре, що всі ми сьогодні тут з родинами і дітьми весело і з користю провели вихідний», - зазначила Ірина Венедіктова.

Всі футболісти фінального матчу одержали пам’ятні медалі, а переможці - омріяний кубок.