Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Генеральний прокурор представив колективу нового керівника САП

28 липня 2022 року Генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про призначення свого заступника – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександра Клименка.

Представляючи колективу САП нового очільника, Генпрокурор зазначив, що боротьба з корупцією є особливо актуальною, адже Україна прагне стати повноцінним членом Європейського Союзу. «Сьогодні перед нами стоїть завдання побороти і зовнішнього ворога – країну-агресора, яка зі зброєю вторглася на територію незалежної суверенної держави, і внутрішнього – корупцію. Це загроза, передусім, для демократії нашої держави. Її прояви підривають авторитет України в очах наших міжнародних партнерів і потенційних інвесторів», – підкреслив Андрій Костін.  

Олександр Клименко пообіцяв виправдати довіру суспільства. «Я сподіваюся на ефективну співпрацю з Офісом Генерального прокурора, НАБУ та усіма правоохоронними органами, адже перед нами стоїть спільне завдання – боротьба з корупцією»,  – наголосив керівник САП.

Генпрокурор зауважив, що результативність роботи антикорупційних органів потребує суттєвої активізації.  А боротьба з корупцією в найвищих ешелонах влади – основне завдання НАБУ та САП.

«У нас спільна мета – забезпечити відновлення справедливості, адже цього вимагає від нас український народ», – резюмував Андрій Костін.