Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Генпрокурор онлайн взяв участь у конференції ІВА 2024

Щороку конференція Міжнародної асоціації правників (ІВА) збирає провідних юристів та експертів задля обговорення та пошуку шляхів подолання глобальних викликів.

Генеральний прокурор Андрій Костін долучився онлайн до подій конференції ІВА 2024 на запрошення виконавчого директора Марка Елліса.

У розмові з видатним актором, режисером і амбасадором UNITED24 Лієвом Шрайбером торкнулись ключових питань: як забезпечити перемогу України на полі бою та в судах і трибуналах?

«Моя відповідь: послідовність та рішучість. Не треба боятись «спровокувати» ворога – він вже понад 10 років поспіль веде геноцидну війну проти України»,зазначив Генпрокурор.

«росію необхідно повернути в рамки міжнародного права, а воєнних злочинців, включно з вищим керівництвом, – притягнути до відповідальності. Це єдино правильна відповідь на агресію і спробу зламати світовий порядок», – наголосив він.

Андрій Костін подякував Марку Елісу, Лієву Шрайберу, усім учасникам та організаторам за можливість взяти участь у цій важливій дискусії та обговорити розвиток спільних зусиль для зміцнення безпеки у світі.