Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Генпрокурор провів робочу нараду на Рівненщині

Генеральний прокурор Андрій Костін у Рівному провів нараду з керівництвом обласної прокуратури та органів правопорядку регіону, прикордонної служби, ДСНС, військовими.

Андрій Костін наголосив, що перший пріоритет – національна безпека та її критичний компонент – контроль за кордоном.

Також Андрій Костін акцентував увагу на посиленні боротьби з оргзлочинністю, зокрема обігом наркотиків, шахрайством, кіберзлочинами.

Генпрокурор зауважив, що серед важливих напрямів – збереження та захист земельних і лісових ресурсів, боротьба з незаконним видобутком бурштину та незаконним обігом підакцизних товарів.

Андрій Костін вкотре звернув увагу на необхідність дотримання Стандартів діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування, захисту прав доброчесного бізнесу та активної співпраці з громадянським суспільством.

"Особлива увага протидії та запобіганню злочинам проти дітей. Попри складні умови воєнного часу, не зупиняємося, а посилюємо роботу заради захисту нашого майбутнього та розбудови правової держави, в якій кожен та кожна, в кожному куточку країни зможуть почуватися в безпеці", – наголосив Генпрокурор.