Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Генпрокурор взяв участь в інтерактивному діалозі з Незалежною міжнародною комісією ООН з розслідування порушень в Україні

росія використовує всі форми насильства, аби залякати та пригнобити українців. Ця злочинна політика включає застосування тортур і сексуального насильства як проти військовополонених, так і проти цивільних на окупованих територіях, а також створення непридатних для життя умов на решті території України через регулярні обстріли енергосистеми та інших об'єктів цивільної інфраструктури.

На цьому наголосив Генеральний прокурор Андрій Костін під час інтерактивного діалогу з Незалежною міжнародною комісією ООН з розслідування порушень в Україні. Під час онлайн-виступу він підкреслив масштаб і тяжкість цих злочинів.

«Офіс Генпрокурора щиро вдячний Комісії ООН за її надважливу роботу з документування та привернення уваги світової спільноти до злочинів зс рф. Ми високо цінуємо вашу постійну підтримку і сподіваємося, що вже незабаром ми зможемо домогтися притягнення винних у цих злочинах до відповідальності», – зазначив Андрій Костін.