Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Генпрокурор зустрівся із заступницею держсекретаря США з питань цивільної безпеки, демократії та прав людини Узрою Зея і Послом США з особливих доручень Бет Ван Скаак

Перебуваючи із робочою поїздкою у Вашингтоні, Генеральний прокурор Андрій Костін провів зустріч із заступницею державного секретаря США з питань цивільної безпеки, демократії та прав людини Узрою Зея і Послом США з особливих доручень Бет Ван Скаак.

Генпрокурор подякував за всебічну підтримку та стратегічні консультації, які експерти Консультативної групи з питань найтяжчих міжнародних злочинів (ACA) надають українським прокурорам, що працюють з воєнними злочинами рф.

В ході зустрічі обговорили нові напрями співпраці в межах ACA для впровадження найкращих світових практик у процеси розслідування та забезпечення відповідальності агресора за скоєні злочини.

Андрій Костін зазначив, що іншим важливим напрямом роботи є посилення антикорупційних ініціатив в Україні та боротьба з незаконним обігом наркотиків й іншими видами організованої злочинності.

«Наша спільна мета – невідворотність справедливого покарання для злочинців, незалежно від їхніх статків чи посад», – наголосив Генпрокурор.