Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Генпрокурор зустрівся з Міністром юстиції та управління Хорватії

Перебуваючи із робочою поїздкою у Спліті, Генеральний прокурор Андрій Костін провів зустріч з Міністром юстиції та управління Хорватії Іваном Маленицею.

Андрій Костін подякував за організацію семінару, присвяченого розслідуванню та забезпеченню відповідальності за воєнні злочини. Цей практичний семінар був організований для українських прокурорів та слідчих за ініціативи Міністерства юстиції Хорватії.

В ході зустрічі обговорили шляхи розвитку співпраці щодо ефективного розслідування міжнародних злочинів рф та обмеження здатності кремля вести загарбницьку війну.

«Виявлення та арешт активів російських олігархів та інших поплічників країни-агресора є надзвичайно важливим для досягнення цієї мети»,зауважив Генпрокурор.

«Ми розраховуємо на підтримку наших хорватських колег щодо подальшого накладення арешту на активи одного з таких олігархів, що наразі знаходяться на території Хорватії. Зокрема, мова про дороговартісну яхту, контроль над якою має й надалі здійснюватися органами правопорядку», – зазначив Андрій Костін.