Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Готували вбивство бізнесмена на Київщині – судитимуть двох чоловіків

Прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду обвинувальний акт відносно двох жителів Дніпропетровської області за фактами готування до вбивства, незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами (ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 27, п. п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Розслідуванням встановлено, що двоє громадян України організували готування до вчинення умисного вбивства бізнесмена з Київської області.

З метою вчинення вбивства обвинуваченні прослідкували за способом життя потерпілого та місцями відпочинку. Вони завчасно придбали зброю із глушником та визначили один із закладів громадського харчування м. Києва, де мали розстріляти бізнесмена.

Завдяки злагодженим діям працівників Департаменту карного розшуку, слідчих Головного слідчого управління Нацполіції України, прокурорів Офісу Генерального прокурора обвинувачених затримали перед вчиненням вбивства.

Досудове розслідування здійснювалося ГСУ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.