Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Гральний заклад під виглядом кафе – підозрюють групу місцевих мешканців на Житомирщині (ФОТО)

За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури повідомлено про підозру групі з семи осіб у організації та проведенні азартних ігор, вчиненій за попередньою змовою (ч. 2 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, з квітня по липень у Бердичеві під виглядом кафе-магазину діяв гральний заклад без ліцензії. Відвідувачі, сплативши гроші, у тому числі через систему електронних платежів, отримували від адміністратора пароль доступу до азартних ігор онлайн-казино. У середньому заклад заробляв понад 50 тис грн на день.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 40 комплектів комп’ютерної техніки зі спеціальним програмним забезпеченням, майже 50 тис грн готівки, банківські картки, квитанції про сплату коштів відвідувачами, принтер, роутер, мобільні телефони.

Операцію з викриття проведено прокурорами спільно з Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області ДСР Нацполіції України.

Досудове розслідування здійснює Головне управління Нацполіції в Житомирській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Житомирської обласної прокуратури