Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Ірина Венедіктова привітала дітей-переможців конкурсу «Прокурор очима дитини»

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова привітала дітей – переможців конкурсу серед дітей працівників Офісу Генерального прокурора на тему «Прокурор очима дитини», який було приурочено до 30-річчя інституції. 

Діти у своїх відеороботах, віршах і на малюнках представили і зобразили, як вони уявляють роботу своїх батьків – працівників прокуратури, якою вони бачать цю професію.

Роботи маленьких учасників конкурсу оцінювалися в декількох номінаціях – «Прокурор вустами дитини», «Прокуратура в моєму житті», «Портрет прокурора», «Робочі будні», «Розповідь-емоція», «Філософський погляд», а також «Вітальна листівка». В підсумку всі діти були визначені переможцями. 

Роботи були представлені на виставці в приміщенні Офісу Генерального прокурора, і кожен працівник міг побачити себе крізь призму дитячої творчості. 

 

Генеральний прокурор подякувала усім дітям і їхнім батькам за участь у конкурсі, який для декого став першим у житті, та привітала із перемогою.

«Дитячий погляд на нашу професію цікавий і дуже щирий. Діти бачать нас захисниками, а це ключ прокурорської роботи. Темою робіт багатьох стала неймовірна зайнятість батьків, адже вони справді на роботі нон-стоп. Я вдячна всім чудові роботи, за те тепло, яке відчувається в кожній з них», - наголосила Ірина Венедіктова.