Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КМЄС передала техніку для підрозділів Офісу Генпрокурора

Консультативна місія ЄС в Україні передала обладнання для Координаційного центру підтримки потерпілих і свідків, Проєкту «Прокурор громади», Департаменту захисту інтересів дітей та Спеціалізованої екологічної прокуратури Офісу Генпрокурора.

Передані комп'ютери, ноутбуки, сканери та програмне забезпечення будуть корисними у щоденній роботі з документування та кримінального переслідування за воєнні злочини рф, а також для підвищення рівня послуг, які надаються людям.

Генеральний прокурор Андрій Костін подякував Голові місії Рольфу Холмбо та її членам.

«Консультативна місія ЄС в Україні завжди була надійним партнером Офісу Генпрокурора – підтримувала наші стратегічні ініціативи та надавала практичну допомогу саме тоді, коли ми потребували її найбільше», – зауважив Андрій Костін.

Генпрокурор додав, що підтримка КМЄС є неоціненною, особливо в ці складні роки повномасштабної війни. Це стратегічні консультації, тренінги, заходи з розбудови інституційної спроможності, технічна допомога, зокрема бронемашини, генератори, засоби захисту та аптечки першої допомоги.

«Я впевнений, що наше тривале партнерство сприятиме подальшому зміцненню інституційної спроможності органів прокуратури. І разом ми зможемо подолати всі перешкоди на шляху до відновлення справедливості», – зазначив Андрій Костін.