Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Буковині начальнику залізничної станції повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем зі збитками у понад 1 млн грн

За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої екологічної прокуратури Чернівецької обласної прокуратури та Дністровської окружної прокуратури начальнику залізничної станції повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем та незаконній порубці дерев (ч. 2 ст. 364, ч. 4 ст. 246 КК України).

За даними слідства, посадовець, зловживаючи службовим становищем, не маючи відповідного дозволу не проведення лісорубних робіт, організував у захисному лісонасадженні залізниці незаконну рубку понад 230 дерев різних порід.

Навколишньому природному середовищу завдано шкоди на понад 1 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Дністровського районного відділу поліції за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.