Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Київщині чоловіку повідомлено про підозру в замаху на вбивство двох дітей

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури громадянину повідомлено про підозру за фактом замаху на умисне вбивство двох неповнолітніх дітей (ч. 3 ст. 15, п. 1,2,7 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 23 серпня 2021 року близько 3 години ночі зайшов до одного з будинків у смт Глеваха Фастівського району, де в кімнаті спали двоє дітей. Він наніс 7-річному хлопчику ножове поранення в область грудної клітини, а 14-річну дівчинку вдарив в обличчя, внаслідок чого вона отримала тілесні ушкодження у виді перелому кісток носа.

На крики дітей до кімнати зайшов їх батько. У ході сутички господар будинку отримав тілесні ушкодження, а чоловік з місця скоєння злочину втік. Згодом його затримали правоохоронці.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється Фастівським райуправлінням поліції ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Київської обласної прокуратури