Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Київщині виявлено чергову фуру з контрабандними сигаретами на 6,7 млн грн та поліграфічне обладнання для друку пачок під сигарети

Чернівецька обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами контрабанди підакцизних товарів, а також їх незаконного зберігання, збуту або транспортування з метою забуту (ч. 1, 2 ст. 201-4, ч. 1 ст. 204 КК України).

У межах розслідування схеми контрабанди сигарет через КПП «Красноїльськ» викрито ще одну фуру з контрабандними сигаретами та поліграфічне обладнання для друку пачок під сигарети.

Транспортний засіб з відвантаженим «товаром» перебував на території автозаправної станції у одному з населених пунктів Київської області. За результатами його обшуку виявлено та вилучено майже 84 тис пачок сигарет орієнтовною вартістю 6,7 млн грн.

Крім того, здійснено обшук в одному зі складських приміщень, де виявлено спеціальне поліграфічне обладнання для друку пачок під сигарети різних марок. 

Слідчі дії тривають. Заходи з викриття здійснювали детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області за оперативного супроводу прикордонників.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.