Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Луганщині вихователь закладу профільної освіти підозрюється у зґвалтуванні 16-річної дівчини

За процесуального керівництва Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру вихователю обласного закладу профільної освіти у зґвалтуванні неповнолітньої дитини (ч. 3 ст. 152 КК України).

За даними слідства, у жовтні 2021 року педагогічний працівник вчинив дії сексуального характеру стосовно 16-річної учениці без її добровільної згоди. Підозрюваний завів дівчину до приміщення, до якого доступ сторонніх осіб обмежений, та зґвалтував. Після цього одягнувся та залишив потерпілу.

У ході досудового розслідування призначено ряд судових експертиз та направлено речові докази для дослідження. За їх висновками підтверджено факт зґвалтування неповнолітньої.

Свою провину у вчиненні злочину вихователь категорично заперечує.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції №1 (м. Кремінна) Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Луганської обласної прокуратури