Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Львівщині до довічного позбавлення волі засуджено особу за вбивство двох жінок і дитини

За принципової позиції прокурорів Львівської обласної прокуратури до довічного позбавлення волі засуджено жінку, яка умисно вбила трьох осіб, серед яких малолітня дитина (п. 1 ч. 2 ст. 115, п. 2 ч. 2 ст. 115, п. 9 ч. 2 ст. 115 КК України).

Прокурорами у суді доведено, що у грудні 2015 року засуджена розпивала алкогольні напої зі своєю знайомою у неї вдома. Коли хазяйка вийшла на вулицю, її 8-річна донька, яка залишилась у будинку, зробила зауваження гості стосовно вживання алкоголю. Засуджену це розгнівало і вона вбила дівчинку залізним масляним обігрівачем.

Коли мати повернулася до будинку і побачила мертвою свою дитину, засуджена вбила і її, нанісши удар тим же обігрівачем, після чого залізними вилами двічі проткнула голову. Від завданих травм жінка померла на місці.

Наступного ранку засуджена прийшла на місце події для того, щоб пересвідчитися у смерті своїх жертв. Засумнівавшись у смерті дитини, вона взяла ніж та завдала множинні удари у шию мертвої дівчинки. Покидаючи будинок, жінка помітила сусідку вбитих, яка спостерігала за нею через дорогу. Тоді з метою позбутися небажаного свідка вона взяла цеглину та, зайшовши до хати сусідки, завдала декілька ударів по голові, від яких потерпіла померла на місці.

 

За матеріалами Львівської обласної прокуратури