Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Печерську жінці розпилили в обличчя сльозогінний газ та відібрали 3 млн грн – учасникам розбою повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом чоловікам у вчиненні розбійного нападу (ч. 4 ст. 187 КК України).

За даними слідства, підозрювані стежили за жінкою, знаючи, що вона буде перевозити 3 мільйони гривень. Для того, щоб відстежувати її пересування містом, на автомобіль потерпілої встановили трекер.

В день нападу двоє з учасників групи чекали на жінку біля її будинку на Печерську. Побачивши потерпілу, вони розпилили їй в обличчя сльозогінний газ та вирвали з рук жінки два поліетиленові пакети чорного кольору, в яких було 3 млн грн. При цьому підозрювані були одягнуті у камуфляжну форму, видаючи себе за військових.

З місця злочину нападники втекли на автомобілі, власником якого є один з них. В подальшому на обумовленому місці вони зустрілись з двома іншими учасниками групи та пересіли в їх автомобіль.

Відібраними у постраждалої грошима вони розпорядилися на власний розсуд.

Невдовзі усіх учасників нападу затримали правоохоронці.

Наразі їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюється слідчими Печерського УП ГУНП у м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.