Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Рівненщині брата підозрюють у сексуальних стосунках з неповнолітньою сестрою

Здолбунівська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення близьким родичем дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку (ч. 2 ст. 155 КК України).

За даними слідства, житель одного із сіл Рівненського району впродовж тривалого часу вступав у статеві відносини зі своєю рідною неповнолітньою сестрою. З відповідною заявою до правоохоронних органів звернулась бабуся дівчинки.

Наразі слідчим за погодженням з прокурором чоловіку повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Встановлюються обставини можливого вчинення розпусних дій стосовно іншої неповнолітньої особи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділення №5 (смт Гоща) Рівненського районного управління Головного управління Нацполіції в Рівненській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Рівненської обласної прокуратури