Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На розбещенні малолітньої викрито киянина

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської міської прокуратури повідомлено про підозру киянину за фактом розбещення малолітньої дівчини та розповсюдження порнографічних зображень серед неповнолітніх (ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 301, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

За даними слідства, з грудня 2021 по квітень 2022 року чоловік через соціальні мережі спілкувався з 13-річною потерпілою з метою її схиляння в майбутньому до вступу з ним в інтимний зв’язок.

Користуючись малолітнім віком потерпілої, він розповідав про відверті теми сексуального змісту, надсилав їй порнографічні зображення та пропонував створити для нього порнографічний контент за грошову винагороду.

У ході проведеного обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено мобільний телефон, комп’ютер та інші носії інформації, що містили дитячу порнографію. 

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУ Нацполіції у місті Києві у взаємодії з управлінням протидії кіберзлочинам в м. Києві ДКП Нацполіції України.