Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Вінниччині судитимуть чоловіка за розбещення малолітніх та розповсюдження дитячої порнографії

Ювенальні прокурори Вінницької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Вінницького району за фактами вчинення розпусних дій стосовно малолітніх дітей, умисного зберігання дитячої порнографії, а також її розповсюдження (ч. 2 ст. 156, ч. 2, ч. 3 ст. 301, ч. 2, ч. 4 ст. 301-1 КК України).

Розслідуванням встановлено, що 29-річний чоловік знайомився з малолітніми дітьми у створеному ним Телеграм-каналі. 

У подальшому під час спілкування з малолітніми обвинувачений, перебуваючи за місцем свого проживання, для задоволення своєї статевої пристрасті за допомогою мобільного телефону інтелектуально розбещував дітей. Він цинічно розмовляв з ними на сексуальні теми й надсилав повідомлення із графічними та відеофайлами порнографічного змісту.

Протиправні дії чоловік вчиняв упродовж 2023-2024 років. Слідство встановило шістьох потерпілих дітей.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції № 3 Вінницького райуправління поліції ГУНП у Вінницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.