Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Вінниччині жінці повідомлено про підозру у вбивстві 3-місячної дитини через необережність

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури громадянці повідомлено про підозру у вбивстві через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України).

За даними слідства, 17 квітня 2023 року жителька Вінницької територіальної громади запропонувала сусідам свою допомогу у догляді за 3-місячним немовлям. Вона забрала його до себе та цілу ніч розпивала спиртні напої у компанії друзів.

Наступного ранку жінка з дитиною на руках вийшла на зупинку громадського транспорту. Не втримала її та допустила падіння на землю.

Підозрювана вчасно не звернулася за медичною допомогою немовляті. Вона віддала його батькам та змовчала про цей випадок, намагаючись приховати злочин. Унаслідок отриманих травм хлопчик загинув.

Наразі до підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.