Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Хмельниччині повідомлено про підозру водієві, який у нетверезому стані вчинив ДТП зі смертельними наслідками

За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Хмельницької області повідомлено про підозру 49-річному жителю м. Дунаївці за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, 26 грудня 2023 року близько 14:00 на автодорозі Дунаївці-Грушка поблизу села Мушкутинці підозрюваний за кермом автомобіля BMW X5 зіткнувся з ВАЗ 21110.

Внаслідок аварії водій ВАЗу отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Наступного дня від отриманих травм 46-річний чоловік помер.

За допомогою «драгера» правоохоронці встановили, що вміст алкоголю у винуватця смертельної ДТП перевищував норму у 8,5 разів.

Водія автомобіля затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.