Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який металевим прутом побив 12-річного пасинка

Прокурори Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Хмельницької області скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у січні 2024 року в одному із сіл Кам’янеччини обвинувачений під час конфлікту побив 12-річного пасинка металевим прутом. Хлопчик зміг вирватися та вибігти з будинку на вулицю. У цей час поблизу проїжджав екіпаж патрульної поліції. Він звернувся по допомогу.

Правоохоронці викликали медиків, які доставили дитину до лікарні. Під час огляду у малолітнього виявили численні переломи та забої різних частин тіла. Завдані травми оцінили як тяжкі.  

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі він перебуває під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.