Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Закарпатті судитимуть офіцера, який вдарив жінку на зупинці громадського транспорту

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону скеровано до суду обвинувальний акт стосовно військового одного із обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за фактом умисного нанесення громадянці легких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.125 КК України).

Розслідуванням встановлено, що 25 червня 2023 року майор в одному із магазинів Ужгорода вступив у суперечку із місцевим мешканцем та його дружиною. Він агресивно поводився, штовхався, розмахував руками.

Конфлікт продовжився на зупинці громадського транспорту. Розлючений офіцер підійшов до жінки та вдарив її кулаком у обличчя.

На момент вчинення правопорушення військовий перебував у відпустці та був напідпитку.

Досудове розслідування здійснювали дізнавачі сектору дізнання Ужгородського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.