Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Закарпатті викрито організатора незаконного переправлення трьох військовозобов’язаних до Румунії

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури Закарпатської області повідомлено про підозру мешканцю Івано-Франківщини за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, підозрюваний мав переправити трьох військовозобов’язаних до Румунії поза офіційними пунктами пропуску. Оплата цієї послуги з однієї людини становила 5500 доларів США.

Для незаконного перетину кордону прикарпатець перевіз громадян на автомобілі Mercedes-Benz з Івано-Франківської області на Закарпаття. Попередньо надав вказівки ухилянтам щодо правил поведінки під час проходження блокпостів.

Прикордонники викрили чоловіків пізно ввечері на території смт Солотвино Закарпатської області.

Наразі вирішується питання щодо обрання організатору незаконного переправлення запобіжного заходу.

Ухилянтів притягнуто до адміністративної відповідальності.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Рахівського районного відділу поліції, оперативний супровід – Мукачівський прикордонний загін.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.