Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Недбалість зі збитками у півмільйона гривень на будівництві школи на Прикарпатті – судитимуть керівника технагляду

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо начальника одного із відділів Івано-Франківської облдержадміністрації за фактом службової недбалості (ч.2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, начальник відділу, відповідаючи за здійснення технічного нагляду при будівництві навчального корпусу та спортивного залу в одній із шкіл Верховинського району, не забезпечив контроль та не перевірив обсяги фактично виконаних підрядником робіт. При цьому він погоджував довідки про вартість цих робіт та передавав їх для оплати.

Таким чином було оплачено не виконані або виконані не в повному обсязі роботи, чим державним інтересам завдано понад 550 тис грн збитків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Івано-Франківської обласної прокуратури