Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Ненадходження до бюджету майже 43 млн грн – підозрюють ексревізора податкової інспекції на Київщині

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора колишньому старшому державному ревізору-інспектору Васильківської ОДПІ Головного управління ДФС у Київській області повідомлено про підозру у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, посадовець не відобразив в акті податкової перевірки 292,6 млн грн, отриманих фізичною особою від будівництва та продажу об’єктів нерухомості. Це спричинило ненадходження до бюджету податкових зобов’язань в розмірі понад 42,7 млн грн.

В рамках розслідування на території м. Києва та Київської області проведено обшуки, у ході яких вилучено фінансово-господарську документацію.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань за оперативного супроводу Управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Київській області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поділитись: