Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Невнесення у декларацію відомостей на майже 6,2 млн грн – на Сумщині судитимуть депутата Шосткинської міськради

Шосткинською окружною прокуратурою до суду обвинувальний акт стосовно депутата Шосткинської міської ради VIII скликання за фактом декларування недостовірної інформації (ч. 2 ст. 366-2 КК України).

Слідством вставлено, що, подаючи декларацію за 2020 рік, депутат не зазначив відомості про житловий будинок, нежитлові приміщення, 2 автомобіля, що належать йому на праві приватної власності, та не вказав 70 земельних ділянок, які перебували у нього в оренді. Також суб’єкт декларування не зазначив дохід від продажу рухомого майна та дохід від зайняття підприємницькою діяльністю у розмірі 2,8 млн. Вказані в декларації відомості відрізняються від достовірних на майже 6,2 млн грн.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими Шосткинського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.