Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Неякісний ремонт автомобільних доріг зі збитками у 121 млн грн - викрито підрядника

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру директору приватного підприємства у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, упродовж 2018-2020 років приватне підприємство на виконання умов договорів, укладених зі Службами автомобільних доріг у Київській та Житомирській областях, проводило ремонтні роботи ділянок автомобільних доріг на території цих областей.

Експерти встановили, що вартість ремонтних робіт, які не можуть бути прийняті до експлуатації, складає понад 121 млн грн. Вказану суму підприємство одержало з бюджету неправомірно.

За клопотанням прокурора слідчим суддею підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 6 млн грн.

Слідство у кримінальному провадженні триває.  Встановлюються всі учасники протиправної схеми.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУ Нацполіції у м. Києві за оперативного супроводу УСР у м. Києві ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.