Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Незаконне переправлення військовозобов’язаних за кордон – повідомлено про підозру буковинцю

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури буковинцю повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через держкордон (ч. 2 ст. 332 КК України).

За даними слідства, житель Чернівецького району забезпечував незаконне переправлення чоловіків призовного віку за кордон поза пунктами пропуску. Охочих потрапити до країн ЄС підшуковували треті особи, які обумовлювали з «клієнтами» ціну такої послуги. За попередньою інформацією, сума коливалась від 1500 до 3000 доларів США з особи.

Підозрюваного викрито прикордонниками у смт Красноїльськ при спробі перевести поза пунктами пропуску до Румунії 7 громадян України – чоловіків призовного віку. Наразі встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до вчинення злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.