Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Незаконне проведення азартних ігор у Миколаєві – судитимуть організовану групу

Миколаївська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно організованої групи за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор без відповідної ліцензії (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Слідством встановлено, організована група у складі чотирьох осіб облаштувала гральний заклад у житловому приміщенні у Миколаєві. Клієнтів до клубу ретельно підбирали, до гри запрошували лише за попереднім записом. З травня по вересень 2021 року обвинувачені систематично організовували та проводили азартну карткову гру «Покер» без відповідної ліцензії. У результаті своєї діяльності незаконно отримували кошти, які розподіляли між собою.

За місцями проживання фігурантів та у приміщенні грального закладу правоохоронці провели обшуки, в ході яких виявили та вилучили стіл для гри в «Покер», гральні карти та фішки, інші атрибути, необхідні для проведення азартних ігор, грошові кошти. За клопотанням прокурора слідчим суддею на вилучено майно накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції в Миколаївській області.

За матеріалами  Миколаївської обласної прокуратури