Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Незаконний посів та вирощування майже 1000 кущів конопель – підозрюється мешканець м. Дніпра

За процесуального керівництва прокурорів Центральної окружної прокуратури міста Дніпра затримано та повідомлено про підозру громадянину у незаконному посіві та вирощуванні конопель (ч. 2 ст. 310 КК України).

За даними слідства, мешканець м. Дніпра організував та налагодив за місцем свого проживання незаконний посів та вирощування конопель. Теплиці були оснащені системою поливу, вентиляцією і освітленням. Зрошену продукцію чоловік висушував та готував до збуту.

У ході обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено майже 1 тис рослин та спецобладнання. Вартість вилученої наркосировини на чорному ринку сягає 9 млн грн.

 Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Дніпровського районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області, оперативний супровід – Управлінням стратегічних розслідувань області ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.