Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Незаконно зберігав у квартирі арсенал зброї та боєприпасів – викрито експравоохоронця на Донеччині

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури колишнього інспектора сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Бахмутського райвідділу поліції ГУНП в Донецькій області викрито у незаконному зберіганні зброї (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, під час санкціонованого обшуку в квартирі ексспівробітника поліції у м. Торецьку під ліжком у спортивній сумці виявлено арсенал зброї та боєприпасів.

В ході обшуку вилучено один РПГ- 22, дві гранати Ф-1 та РГД-5 і запали до них, п’ять тротилових шашок, а також 741 набій калібром 5.45 мм до автомату АК-74.

Наразі вживаються заходи, направлені на встановлення походження набоїв і боєприпасів. Вирішується питання щодо повідомлення експравоохоронцю про підозру та оголошення його у розшук.

Досудове розслідування здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорську.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.