Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Облила бензином та підпалила племінника чоловіка – мешканці Київщини повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Обухівської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру жінці за фактом вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 16 червня 2023 року підозрювана запросила до місця свого проживання в одному із сіл Обухівського району племінника чоловіка. Між ними виник конфлікт. Підозрювана зв’язала хлопцю руки мотузкою та відвела до галявини неподалік будинку.

Разом з нею пішли чоловік та ще двоє осіб, які в той момент знаходилися на подвір’ї, та не знали про її наміри. На галявині жінка облила юнака бензином та підпалила. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Надалі тіло вбитого поклали до автомобіля, відвезли у поле та закопали.

За клопотанням прокуратури підозрюваній обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі встановлюються всі обставини вказаного злочину.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Обухівського районного управління поліції ГУ НП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.