Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Офіс Генпрокурора долучився до відзначення Дня єднання

Колектив Офісу Генерального прокурора долучився до відзначення Дня єднання спільним виконанням Державного Гімну України.

«Ми сьогодні разом з усією країною, наші серця і наші голоси звучать в унісон. Ми великий народ великої держави. Сьогодні ми співаємо гімн і стяги майоріють на основній будівлі Офісу Генерального прокурора і в кабінетах працівників. Найголовніше для нас всіх - зберігати спокій та працювати. Наше завдання – виконувати свій громадянський і прокурорський обов’язок», - наголосила Ірина Венедіктова.

Також вона нагадала, що прокуратура готова відповідати на ті виклики, які виникають перед відомством в умовах інформаційного тиску останніх місяців.

«Всі сценарії відпрацьовані. І для нас важливо пам’ятати, що ми працюємо в такому режимі 8 років і ми мусимо бути реалістами, готовими до будь-якого розвитку подій», - зазначила Генпрокурор.

Нагадаємо, 16 лютого 2022 року проголошено Днем єднання українців відповідно до указу Президента України Володимира Зеленського «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства».