Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Офіс Генпрокурора та CEO Club Ukraine продовжать співпрацю у питаннях захисту прав та інтересів інвесторів

В Офісі Генпрокурора відбулася робоча зустріч з делегацією CEO Club Ukraine, присвячена обговоренню механізмів захисту інтересів представників бізнесу.

У зустрічі взяли участь заступник Генпрокурора Дмитро Вербицький, начальник Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Олексій Бонюк, начальник Управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Олександр Максименко.

Обговорили шляхи вирішення поточних викликів, що виникають в сфері взаємовідносин бізнесу та органів правопорядку, а також поточну роботу профільного департаменту Офісу Генпрокурора.

Заступник Генерального прокурора Дмитро Вербицький зазначив, що завдяки постійно діючим робочим групам представників Офісу Генпрокурора та ключових бізнес-асоціацій вдається оперативно реагувати на скарги добросовісних суб'єктів господарювання та динамічно розвивати співпрацю у різних напрямках. 

"Велика увага в наших обговореннях приділяється підвищенню стандартів діяльності органів прокуратури задля захисту представників бізнес-спільнот. Ми активно впроваджуємо напрацьовані спільні рішення, які формують нашу взаємодію на засадах справедливості, прозорості та конкретних дій, що вживаються для захисту прав інвесторів", - розповів Дмитро Вербицький.

За результатами зустрічі погоджено спільні подальші кроки, спрямовані на посилення захисту добросовісного бізнесу, серед яких, зокрема, публічні заходи, співпраця у робочих групах, а також інші дії задля покращення діалогу підприємців та  правоохоронців.   

CEO Club Ukraine — спільнота українських підприємців, що вже понад 10 років об'єднує провідних представників бізнесу задля напрацювання рішень, необхідних для покращення інвестиційного клімату.